Tendintele anului 2017 ne indeamna sa facem experimente, in cazul manichiurii Français, Cu Linia “zambetului”. Aceasta poate fi dubla, tripla, triunghiulara, oblica, in forma literei V sau orice Alta forma. Anul trecut a fost memorabil prin manichiura Bubble, si, DIN fericire, aceasta tendinta nu a ramas cu noi mult timp. En 2017, exista cateva noutati in Materie de Unghii cu gel, INSA toate sunt caracterizate prin naturalete si eleganta. Stilul clasic este etern, precum si manichiura Français cu gel. Daca antérieur nu Era cazul sa ne facem griji de combinatia de Culori si de crearea anumitor uzoare, atunci acum, Moda Céré sa adaugam manichiurii originalitate si dinamism. ASA ca, UITA de duo dintre Oja Alba si Roz, la Moda este Français-UL colorat, manichiura Français cu forma diferita a “zambetului”, Français Millenium si manichiura Fun Français. Noutatea anului 2017 in Materie de modele de Unghii, si, drept urmare, o tendinta a couleurje reprezinta manichiura inramata. Pentru a crea o Linie FINA PE marginile unghiei, mai intai se aplica un Strat de Oja, care va fi si Rama propriu-Zisa, dupa Care se mai aplica un Strat de Oja in Alta nuanta. Combinatia ideala este Negru si Alb. Pentru ca unghiile sa capete textura puloverului indragit, este necesar ca PE stratul de Oja gel sa se aplice un ornement cu ajutorul gelului si sa se fixeze Sub o Lampa cu raser UV.

Dans calitate de utérine se vor alege nuante pastelate mate. PE Langa aceste noutati, ne astepta si o oarecare schimbare a eternelor tendinte precum manichiura semiluna si CEA Français. Sunt prezentate Noi variatii la tema ombre si un manichiurii dans dungi. INSA sa le luam PE Rand. Manichiura semiluna la fel a devenit o manichiura Clasica, care este OpUSA celei Français. Linia “zambetului” poate fi bombata sau curbata, sau poate avea orice forma Geometrica. En général, design-UL géométrique este un hit in instrustria nail art cateva sezoane la Rand. Anul Nou aduce cu el Noi tendinte, si acest lucru se aplica nu numai la imbracaminte, coafuri sau machiaj, ci si la manichiura. Ce forma de Unghii va fi la Moda in anul urmator? Ce culoare a ojei va fi relevanta? Si cum ramane cu designul unghiilor? AM studiat cu Atentie tendintele DIN 2018 si am ales cele mai cool idei de manichiura pentru DVS., Care merita sa le incercati chiar acum! Fun Français este o Alta noutate in designul manichiurii Français.

Dans acest caz, Varful unghiei se decoreaza cu orice fel de décor: margele, folie de staniol sau se acopera cu o Oja Cameleon sau cu efect holografic. Alb-Crem, Roz pudrat, GRI deschis, manichiura aproape portocalie sau Alba – alegeti Culoarea ojei Care se potrivi cu STArea de Spirit sau cu vremea de afara. Oja in nuante deschise este perfecta pentru orice Stil de imbracaminte, orice lungime de Unghii si orice ocazie. Daca adorati nemuritoarea TEHNICA ombre, atunci este timpul sa o aplicati si PE unghiile voastre. Manichiura ombre va fi una extrem de sollicitata in anul 2018, important este sa interrupteur diff corect nuantele si atunci cu siguranta va deveni una DIN preferatele DVS. Manichiura inramata nu i se potriveste chiar Oricui. Un astfel de design se priveste Frumos doar pe Unghii Lungi cu forma alungita sau migdalata. Anul 2017 ne aduce MII de idei in Materie de modele Unghii cu gel. De aceea, chiar ai de unde sa te inspiri. Incearca manichiura inramata, sau designul cu cioburi de sticla si poate ca anume ACEA idee manichiura ITI va fi PE plac in CEEA ce urmeaza.

In ultima vreme am CAM: probleme cu unghiile – sunt oricum destul de subtiri, INSA de ceva timp se si exfoliaza si se RUP destul de usor. ASA ca de cateva saptamani le-AM purtat […] Paleta variata de OJe gel permite transformarea manichiurii clasice Français in un adevarat boom al culorilor. Poti alege fie doua Culori mai aprinse, care vor fi en revanche, fie Poti folosi in calitate de nuanta de Baza o Detectiv cu Shellac transparent, iar PE varfuri Poti aplica orice nuanta suculenta.

Author

tibo